Scroll Top

Veggie
innovatie

Met zijn 100% plantaardige assortiment helpt ActiMeat u tegemoet te komen aan de groeiende vraag van consumenten naar alternatieven voor vlees of vleesvervangers.

Boulettes végétales IQF pour PAI - grossiste viande ActiMeat

Dankzij deze producten kunt u uw ontwikkelingsradius vergroten en uw recepten meer plantaardig maken door kwaliteit, smaak, voedingsevenwicht en heerlijkheid te combineren.

ActiMeat heeft de expertise, de industriële vakkennis en de O&O-middelen om op maat gemaakte recepten te ontwikkelen op basis van nauwkeurige specificaties.

Dit assortiment is gemaakt van mengsels van groenten, kruiden en natuurlijke ingrediënten. Er zijn verschillende bronnen van plantaardige eiwitten beschikbaar: erwten (allergeen- en glutenvrij), tarwe en soja (vrij van GGO’s). Alle recepten zijn “clean label” gecertificeerd en al deze eiwitbronnen zijn ook verkrijgbaar in biologische vorm.

Of het nu gaat om gehakt, gehaktballen of steaks, het Veggie ActiMeat-assortiment dekt alle toepassingen.
Het is een echte bron van innovatie, die zijn kwaliteiten tot uiting brengt dankzij ons full-band bereidingsproces, dat een hoge toegevoegde waarde geeft aan onze ingrediënten. Zo houdt het merk zijn belofte om u smaken, een zachte en aangename textuur in de mond en een aantrekkelijk uitzicht te bieden.

ActiMeat heeft een tweede gamma Veggie 2de generatie ontwikkeld, om tegemoet te komen aan een nieuwe behoefte en een groeiende markt: plantaardige vleesvervangingsmiddelen.

In deze context gebruikt ActiMeat natuurlijke plantaardige materialen, voor een gezond en smakelijk resultaat, waardoor het zich kan onderscheiden van het huidige marktaanbod met zijn 100% clean label recepten.

Ook u kunt een verschil maken!

PRODUCTTOEPASSING

Topping pizza - grossiste viande ActiMeat

Ovenproducten

Farce raviolis - pâtes farcies ActiMeat

Gevulde pasta

Plats cuisinés - grossiste viande ActiMeat

Bereide schotels en delicatessen

Sauces bolognaises - grossiste viande ActiMeat

Sauzen

Feuilletés et tourtes - grossiste viande ActiMeat

Bladerdeeg en pasteien

Soupes - grossiste viande ActiMeat

Soepen

Snacks et sandwichs - grossiste viande ActiMeat

Snacks en sandwiches