Scroll Top

RAUW VLEES
VOOR VERWERKTE
PRODUCTEN

De bereiding van rauwe vleesproducten is de kern van de expertise van ActiMeat. Wij kunnen u een product aanbieden dat het best beantwoordt aan de criteria van uw specificaties.

Egrené de viande crue IQF pour PAI - gamme crue

De expertise van ActiMeat bestaat uit de selectie van de grondstoffen wat betreft oorsprong en vleessoort(en) en de assemblage ervan die de controle en de ijking van de uiteindelijke samenstelling (eiwit-, vet-, vocht- en collageengehalte) garandeert.

ActiMeat stelt zijn Onderzoeks- en Ontwikkelingsafdeling tot uw dienst, om de waargenomen waarde van de afgewerkte producten te verhogen en de doelstellingen op het gebied van smaak, textuur en visueel uitzicht te bereiken.

Het door ActiMeat geproduceerd gehakt wordt aangeboden in de gewenste hakgrootte (tussen 5 en 20 mm), afhankelijk van de specifieke behoeften van de uiteindelijke toepassing. ActiMeat rauw gehakt worden diepgevroren met de IQF-techniek (Individually Quick Frozen), die voorkomt dat het gehakt aan elkaar gaat kleven tijdens de opslag, het vervoer en de uiteindelijke verwerking.

PRODUCTTOEPASSING

Farce raviolis - pâtes farcies ActiMeat

Gevulde pasta

Plats cuisinés - grossiste viande ActiMeat

Bereide gerechten

Sauces bolognaises - grossiste viande ActiMeat

Sauzen