Scroll Top

BEREIDING VAN
GEKOOKT VLEES
MET GROENTEN

Onze hoogwaardige gehakte vleeswaren kunnen met toegevoegde waarde worden geïntegreerd in een breed scala van toepassingen en kunnen op uw behoeften worden toegesneden.

Egrenés viande et légumes IQF pour PAI - ActiMeat

De bereiding van het gehakt vlees en de andere ingrediënten voldoet aan uw specificaties. Wij leveren een ingrediënt dat klaar is om in uw bereidingen te worden verwerkt. De ActiMeat-oplossing biedt u dus regelmaat, flexibiliteit en veiligheid.

De verpakking en recepten worden gezamenlijk ontworpen (ActiMeat-Client) om het gebruik van de producten in de industriële omgeving te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld: het recept en het gewicht van de zakken worden zo uitgedacht dat een bepaald aantal zakken per partij bij de klant wordt gebruikt (vermijdt weegfouten, vergemakkelijkt het proces en vermindert bijgevolg het aantal stappen bij de klant, …)

De groenten worden aangebakken en bereid in de vleessappen, wat ze een unieke smaak geeft. Het is een volwaardig bereid product dat aan een groot aantal gerechten kan worden aangepast (gehakt, saus, lasagne, pizza)
Wij hebben speciaal materiaal ontwikkeld om alle soorten ingrediënten, groenten, rauw of bereid, die het vlees tijdens de bereiding zullen vergezellen, op te nemen.

Het unieke proces van ActiMeat zorgt voor zachtheid en vezeligheid en biedt tegelijk sterkte en houvast in de toepassing waarin u het wenst te gebruiken. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van O&O-ontwikkeling, waardoor wij u een gebruiksklaar product kunnen aanbieden met een zeer smakelijk visueel uitzicht.

PRODUCTTOEPASSING

Topping pizza - grossiste viande ActiMeat

Ovenproducten

Plats cuisinés - grossiste viande ActiMeat

Bereide gerechten

Sauces bolognaises - grossiste viande ActiMeat

Sauzen

Farce raviolis - pâtes farcies ActiMeat

Gevulde pasta

Snacks et sandwichs - grossiste viande ActiMeat

Snacks en sandwiches