Scroll Top

Aanvraag
Bladerdeeg-
gebakjes / pasteitjes

Feuilletés et tourtes - grossiste viande ActiMeat

application_feuilletes-et-tourtes

Bénédicte, Industrieel Manager
van een groot merk

DE SITUATIE

VOOR ActiMeat

« Wij bieden onze klanten momenteel een assortiment van pluimveevleessoesjes aan. Aangezien de consumptiegewoonten zijn veranderd, willen wij een 100% plantaardig alternatief bieden. We hebben bijzondere verwachtingen qua smaak, het bladerdeeg moet pittig zijn. Wat kunt u ons aanbieden en vooral laten testen? »

quote-gris

Tot dusver bestaat deze productlijn uit geselecteerd gehakt van gevogelte met toegevoegde smaakstoffen. Het vlees wordt in de oven gebakken voordat het in het bladerdeeg wordt verwerkt. Het mengsel wordt dan opnieuw in de oven geplaatst om te garen.

ActiMeat wordt geraadpleegd over het bladerdeegassortiment om een origineel 100% plantaardig recept voor te stellen voor een levering van 350 ton.

01_identification_geographique-d-origine

FORMULERING

van een recept op maat

De O&O-afdeling van ActiMeat biedt verschillende bronnen van plantaardige eiwitten op basis van erwten, tarwe en soja. Haar deskundigheid en vakmanschap maken de ontwikkeling van recepten op maat mogelijk. Mengsels van groenten, kruiden en natuurlijke ingrediënten bieden de juiste oplossing.

02_standardisation_de-la-matiere

INNOVATIE

productaroma’s

De O&O-teams ontwikkelden voor hun klant een gemalen product op basis van erwten met geïntegreerde groenten om de smaak te verbeteren en gehakt te vervangen met inachtneming van de Veggie-claim. Met een diameter van 6 mm en een passend gewicht kunnen de hoeveelheden nauwkeurig worden afgemeten voor de bereiding.

03_amelioration_de-la-productivite

TestEN

en valideren van producten

Om volledig aan de verwachtingen van de klant te voldoen, zijn de gemalen producten onderworpen aan kwaliteitstests en zijn zij gevalideerd door een intern proefpanel. Vervolgens werden monsters naar de klant gestuurd om de smaak, de textuur en het uiterlijk te valideren.

HET ANTWOORD

ActiMeat

Ons vakmanschap in plantaardige eiwitproducten

innovation-veggie

Veggie-innovatie

Er zijn verschillende plantaardige eiwitbronnen beschikbaar, evenals een reeks vleesvervangers, allemaal 100% clean label.