Scroll Top

BEREIDING VAN
NATUURLIJK EN
VERWERKT VLEES

Het productie van de bereide vleesproducten van ActiMeat is expertise die wij samen met en op verzoek van onze klanten hebben ontwikkeld, met volledige inachtneming van het lastenboek.

Egrené de boeuf IQF pour PAI - grossiste viande ActiMeat

ActiMeat heeft een totaal vernieuwende oplossing ontwikkeld voor het bereiden op een vaste band, die het behoud van de smaak, de textuur en het visuele uitzicht van het product garandeert. Tijdens het bereidingsproces worden de gegenereerde sappen door een specifieke koudebehandeling volledig opnieuw in het product opgenomen om een onvergelijkbare smaak te geven.
Dit betekent dat bereid natuurlijk vlees van ActiMeat klaar zal zijn om te worden verwerkt en een grote consistentie en homogeniteit in het eindproduct zal bieden. Deze oplossing biedt een grote flexibiliteit en vereenvoudigt het beheer van de grondstoffen wat de traceerbaarheid betreft. ActiMeat garandeert een stuk vlees dat zachtheid en vezeligheid en biedt tegelijk sterkte en houvast in de toepassing waarin de klant het wenst te gebruiken.. Het visueel aspect is dus ook heel belangrijk.

Onze bereidingen kunnen worden gemengd met kruiden, specerijen, groenten of andere natuurlijke ingrediënten. Onze O&O-teams zullen met plezier de juiste formulering op basis van uw behoeften ontwikkelen. (Bekijk in dit geval onze innovatieve vlees- en groentemix).

PRODUCTTOEPASSING

Topping pizza - grossiste viande ActiMeat

Ovenproducten

Plats cuisinés - grossiste viande ActiMeat

Bereide gerechten

Sauces bolognaises - grossiste viande ActiMeat

Sauzen

Farce raviolis - pâtes farcies ActiMeat

Gevulde pasta

Snacks et sandwichs - grossiste viande ActiMeat

Snacks en sandwiches